Lening oversluiten

Goedkoopste minilening


Goedkoopste minilening

Als u op zoek bent naar een minilening wilt u natuurlijk graag de goedkoopste minilening afsluiten, dat is logisch, en ook verstandig. Geld lenen kost geld, dat weten we allemaal, maar het liefst wel zo min mogelijk.
Maar waar moet u op letten bij het afsluiten van een minilening? En wat is een voordelige minilening? Natuurlijk draait het uiteindelijk maar om één ding. Waar betaald u nu eigenlijk het minste geld voor een minilening. Wij hebben hier ook naar gekeken. Wij hebben voor u een vergelijking gemaakt van een drietal verschillende verstrekkers van minileningen, bij een bedrag van € 400,-. Het is ons opgevallen dat het vergelijken van de minileningen, en dus bepalen wat de goedkoopste minilening is, een hele klus is. Dit omdat de aanbieders niet altijd even duidelijk zijn over de (eventuele) bijkomende kosten. Daarnaast is het zo dat er bij sommige pakketten zijn af te sluiten.
Heeft u al een minilening? Dan kunt u natuurlijk altijd kijken of uw minilening oversluiten nog mogelijk is.

Aanbieders van Minileningen

Op het moment van schrijven van dit artikel zijn er nog maar drie verstrekkers van minileningen over. Dit zijn, Ferratum, Saldodipje en Cashper. Dit zijn in ieder geval de drie namen die nog apart van elkaar adverteren. Omdat Salodipje en Ferratum één en dezelfde moedermaatschappij hebben, zullen wij saldodipje in over vergelijk weglaten.

Goedkoopste minilening van Ferratum

Allereerst hebben wij de minilening website van Ferratum eens goed uitgeplozen. We hebben een aantal aanvragen gedaan, opvallend punt was dat wij bij het stellen van een “natuurlijke borg” waar Ferratum om vraagt geen akkoord hebben ontvangen op onze aanvragen. Daarom zullen we in ons geval gebruik moeten gaan maken van de borgstelling die aangeboden wordt door Ferratum.
Als we bij Ferratum kijken betaalt u bij hen op het eerste oog € 404,90 terug voor de € 400,- die u leent. Echter, schijn bedriegt. Omdat u ook de kosten voor de borgstelling nog moet betalen van ruim € 110,- betaalt u dus in totaal € 515,- terug, en dat voor een lening van € 400,- van 30 dagen.
De goedkoopste minilening bij Ferratum, klinkt dus niet direct als goedkoop geld lenen.

Minilening van Cashper

Nog veel onduidelijker over de kosten is de website van Cashper. De site is wel helder over het rentepercentage dat u dient te betalen. Dat is 15% effectief op jaarbasis. De maximale WCK rente. In theorie zouden daar geen bijkomende kosten bij hoeven komen. Als u echter een beetje extra snelheid wenst, bent u alweer € 39,- extra kwijt. Dit is alleen dan nog maar om te zorgen dat het geld binnen 24 uur op uw rekening staat. Neemt u deze service niet af, dan duurt het 4 dagen voor het geld op uw rekening staat.
Wat de lening bij Cashper u daadwerkelijk gaat kosten bepaald u daarmee uiteindelijk zelf. Als er een beetje snelheid mee gemoeid is moet u in ieder geval ook weer op extra kosten van rond de € 100,- rekenen, voor een krediet van € 400,- met een looptijd van 30 dagen.

Goedkoopste minilening lastig vast te stellen.

Al met al moeten wij helaas constateren dat het nagenoeg niet te doen is om de extra kosten van de minilening helder inzichtelijk te krijgen en ze goed met elkaar te vergelijken. Wij raden u in ieder geval wel aan, om in plaats van een minilening te kijken naar andere oplossingen. Wellicht dat particulier geld lenen voor u een oplossing kan zijn. Of wellicht is het voor u mogelijk om een gewoon doorlopend krediet af te sluiten.

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 92 bytes) in /usr/local/www/htdocs/oversluiten/wp-includes/class-wp-comment.php on line 225